ВЕГЕТАРИЈАНА

400,00 ден

ПЕЛАТ, КАШКАВАЛ, СВЕЖИ ШАМПИЊОНИ, ДОМАТ, МАСЛИНКИ, ПИПЕРКА, ТИКВИЦА, РУКОЛА.  

SKU: 1-1-1-1-1-1-1
Category:

Description

ПЕЛАТ, КАШКАВАЛ, СВЕЖИ ШАМПИЊОНИ, ДОМАТ, МАСЛИНКИ, ПИПЕРКА, ТИКВИЦА, РУКОЛА.

 

Additional information

30 см

1

40 см

2

50 см

3