Карбонара

400,00 ден

ПЕЛАТ, КАШКАВАЛ, СЛАНИНА, МАСЛИНКИ, ЈАЈЦА, РУКОЛА    

SKU: 1-1
Category:

Description

ПЕЛАТ, КАШКАВАЛ, СЛАНИНА, МАСЛИНКИ, ЈАЈЦА, РУКОЛА

 

 

Additional information

30 см

1

40 см

2

50 см

3