Product Detail

МЕСНА ЗАЕДНИЦА (XXL)

670,00 ден

SKU: 16-2-1 Category:

Description

ПЕЛАТ, КАШКАВАЛ, ШУНКА, КУЛЕН, СВИНСКИ ВРАТ, ПРШУТА, СЛАНИНА.

 

Additional information

30 см

1

40 см

2

50 см

3