Product Detail

Пајко маало

650,00 ден

Category:

Description

ПЕЛАТ, КАШКАВАЛ, КУЛЕН, ШУНКА, ВРАТ, СЛАНИНА, ПРШУТА, СВЕЖИ ШАМПИЊОНИ, ДОМАТ, ПИПЕР, БЕЛО СИРЕЊЕ, РУКОЛА.