МЕСНА ЗАЕДНИЦА (XXL)

420,00 ден

ПЕЛАТ, КАШКАВАЛ, ШУНКА, КУЛЕН, СВИНСКИ ВРАТ, ПРШУТА, СЛАНИНА.  

SKU: 16
Category:

Description

ПЕЛАТ, КАШКАВАЛ, ШУНКА, КУЛЕН, СВИНСКИ ВРАТ, ПРШУТА, СЛАНИНА.

 

Additional information

30 см

1

40 см

2

50 см

3