Product Detail

ПИЦА АМИГО

600,00 ден

SKU: 3-1 Category:

Description

ПЕЛАТ, КАШКАВАЛ, СВИНСКИ ВРАТ, СИРЕЊЕ, ЈАЈЦА.

 

Additional information

30 см

1

40 см

2

50 см

3