ПИЦА АМИГО

400,00 ден

ПЕЛАТ, КАШКАВАЛ, СВИНСКИ ВРАТ, СИРЕЊЕ, ЈАЈЦА.  

SKU: 3
Category:

Description

ПЕЛАТ, КАШКАВАЛ, СВИНСКИ ВРАТ, СИРЕЊЕ, ЈАЈЦА.

 

Additional information

30 см

1

40 см

2

50 см

3