ПИЦА СО КУЛЕН

370,00 ден

ПЕЛАТ, КАШКАВАЛ, КУЛЕН.  

SKU: 1-1-1-1-1-1-1-1
Category:

Description

ПЕЛАТ, КАШКАВАЛ, КУЛЕН.

 

Additional information

30 см

1

40 см

2

50 см

3