Највкусната пица во Скопје! Нарачај сега!

[pm_vc_stripes fullscreen_layout=”off” custom_css=”.vc_custom_1491547492141{margin-bottom: 0px !important;}”][pm_vc_stripes_item item_image=”2157″ item_title=”МЕНИ” link_type=”link_all_item” item_link=”url:https%3A%2F%2Ftasty.pizzapempele.mk%2Fmenu%2F”][/pm_vc_stripes]
Многу повеќе од обична пица.

НАЈВКУСНАТА ПИЦА ВО СКОПЈЕ!

[pm_vc_iconbox icon_image_type=”360″ iconbox_heading=”ОРИГИНАЛЕН РЕЦЕПТ” iconbox_text=”Оригинален италијански рецепт за тесто, создадено со најдоброто италијанско брашно за пица: CAPUTO.” iconbox_heading_color=”#dce4e8″ iconbox_text_color=”#dce4e8″]
[pm_vc_iconbox icon_image_type=”361″ iconbox_heading=”КВАЛИТЕТНИ СОСТОЈКИ” iconbox_text=”Состојките го даваат уникатниот вкус и шмек, а ние користиме само премиум производи кога ги создаваме нашите пици.” iconbox_heading_color=”#dce4e8″ iconbox_text_color=”#dce4e8″]
[pm_vc_iconbox icon_image_type=”359″ iconbox_heading=”НАЈБРЗА ИСПОРАКА” iconbox_text=”По печењето, најважна е брзата испорака, а тука ние сме неприкосновени. Вашата пица ќе ја добиете свежа и топла.” iconbox_heading_color=”#dce4e8″ iconbox_text_color=”#dce4e8″]

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ!

ЦЕНТАР

077 60 90 30

076 66 66 15

070 65 22 22

АЕРОДРОМ

070 70 07 33

070 48 40 00

071 81 81 61

ОДБЕРИ ОД НАШЕТО МЕНИ

[pm_vc_product_listing product_listing_items=”25″ product_listing_columns=”3″ product_listing_order_by=”rand” show_product_categories=”custom” show_child_categories=”no” product_categories_listing=”65″ product_first_category=”65″ excerpt_length=”140″]
[pm_vc_product_listing product_listing_items=”25″ product_listing_columns=”3″ product_listing_order_by=”rand” show_product_categories=”custom” show_child_categories=”no” product_categories_listing=”67″ product_first_category=”67″]
[pm_vc_product_listing product_listing_columns=”2″ product_listing_order_by=”rand” show_product_categories=”custom” show_child_categories=”no” product_categories_listing=”66″ product_first_category=”66″]

ВНИМАНИЕ. ЉУБОВ. ПОСВЕТЕНОСТ.

ДЕЛ ОД НАШИТЕ ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

[pm_vc_testimonials autoplay=”true” custom_css=”.vc_custom_1490295667609{margin-bottom: 98px !important;padding-right: 100px !important;padding-left: 100px !important;}”][pm_vc_testimonials_item testimonial_image=”2010″ testimonial_text=”Порачав пица, не успеав ни да го симнам филмот, ми стигна на врата топла и највкусна пица! Ви благодарам од сè срце!” testimonial_author=”Ана Христовска” testimonial_author_position=”Скопје” text_color=”#ffffff” author_color=”#ffffff”][pm_vc_testimonials_item testimonial_image=”2011″ testimonial_text=”Единствената пицерија што навистина врши брза достава низ цело Скопје! Најдобри пици, испорачани топли! Браво!” testimonial_author=”Ристо Мариновски” testimonial_author_position=”Скопје” text_color=”#ffffff” author_color=”#ffffff”][pm_vc_testimonials_item testimonial_image=”2012″ testimonial_text=”Врвни пици! Квалитет и брза достава до дома! Топло ги препорачувам на сите кои сакаат да порачаат!” testimonial_author=”Зорица Блажевска” testimonial_author_position=”Скопје” text_color=”#ffffff” author_color=”#ffffff”][/pm_vc_testimonials]